Hissar Dalarna

RING OSS - 024-334 30 02

Hissar

Vilken slags hiss önskar ni till er fastighet? Vi har tillgång till de allra flesta märken av hissar, som alla skiljer sig åt, inte så mycket till funktionen – människor ska ju åka hiss upp eller ner. Det som kan skilja hissarna åt, är hur hissarna integreras i fastigheten. Till exempel finns det hissar som låter hissresenärerna ha en full utsikt via panoramafönster och med en funktion så att hissarna åker upp och ner på utsidan av byggnaden.

Det finns även hissar som helt och hållet smälter ihop med väggarna i ett trapphus, så att de knappt syns, mer än att en hisspanel berättar att här finns det hissar. För att inte tala om inredningen i hissarna. Har ni en BRF med särskild inredning som vittnar om god smak, kanske ni vill att inredningen i hissarna går i samma smakfulla stil. Är det exempelvis i ett hotell som hissarna ska installeras, kan hissarna ha en elegant inredning med speglar och uppfällbara bänkar.

Hissar i Dalarna

Vi anpassar hissarna efter era önskemål

Det finns hissar som endast behöver ha en enklare inredning, till exempel om ni behöver hissar i en fastighet som endast ska vara praktisk och inte ta så stort utrymme. Är det så, finns det mindre hissar som inte inskränker på utrymmet i fastigheten.

Men är det så att ni fraktar stora och tunga varor, finns det även varuhissar som är mer bastanta med gott om utrymme att hantera vagnar och lastpallar. Det finns hissar med dörrar som står öppna under önskad tid, så att de som använder hissarna får gott om tid att hantera tunga saker innan resan upp eller ner. 

Det finns även hissar med avancerade funktioner och som kan anpassas efter de behov som ni kanske har i er BRF. Ni kan låsa hissarna som går ner till ett garage men som endast ger bilägare access till garaget till exempel med ett kort eller en kod.

Det bästa ni kan göra är att ta kontakt och berätta vilka slags hissar som ni behöver i Dalarna eller i Gävleborg. Då kan vi erbjuda er en kostnadsfri offert på de slags hissar som ni behöver.

V installerar hissar

Hissdelen


Älvnäsvägen 3
781 69 Borlänge

024-334 30 02

[javascript protected email address]

556847-9918


Hissar

Hisservice

Modernisering


logo-image

Om Oss

Vi bygger hissinstallationer - allt från färdiga hissar till hisservice och reservdelar!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Hissdelen

Org nr: 556847-9918
Älvnäsvägen 3
781 69 Borlänge
Tel: 024-334 30 02

Hitta hit