Hissar Dalarna

RING OSS - 024-334 30 02

Hisservice

Vi ger hisservice

Ett av våra breda verksamheter är reparation, underhåll och modernisering av hissar i Dalarna och av hissar i Gävleborg. Att underhålla hissar är en nödvändighet för att ha fullt fungerande hissar. Vem har inte känt paniken växa om hissarna inte skulle fungera? Med tanke på hur många gånger som vi använder hissarna, är det inte konstigt om något slutar fungera.

Vi erbjuder jour och akuta utryckningar

Till oss kan ni vända er för att få hissjour på era hissar. Då kommer vi ut vid akuta problem och åtgärdar dem. Men ännu bättre är att underhålla hissarna innan något akut fel uppstår. Vi anser nämligen att hissar ska underhållas innan det blir akuta fel på en hiss. Därför kan ni anlita oss för en regelbunden hisservice i Dalarna och hisservice i Gävleborg. Att underhålla och serva hissar blir mindre kostsamt för alla fastighetsägare än att åtgärda akuta fel. Ofta har felet eller problemet med hissarna funnits en tid, om något akut händer med en hiss.

Regelbunden hisservice nödvändig

När ni anlitar oss för en regelbunden hisservice kan vi garantera hållbarheten på era hissar. Vi går då genom hela hissarnas funktion, utreder om det skulle visa sig vara något begynnande fel, vi smörjer alla hissarnas olika delar, byter ut slitna delar på hissarna och ser till så att elektroniken fungerar.

Ta kontakt med oss för en hisservice i Dalarna eller Gävleborg!

Hissdelen


Älvnäsvägen 3
781 69 Borlänge

024-334 30 02

[javascript protected email address]

556847-9918


Hissar

Hisservice

Modernisering


logo-image

Om Oss

Vi bygger hissinstallationer - allt från färdiga hissar till hisservice och reservdelar!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Hissdelen

Org nr: 556847-9918
Älvnäsvägen 3
781 69 Borlänge
Tel: 024-334 30 02

Hitta hit