Hissar Dalarna

RING OSS - 024-334 30 02

Om oss

OM oss

Välkommen till Hissdelen Norden AB! Vi som arbetar med hissar i Dalarna och hissar i Gävleborg är ett flexibelt och personligt företag. Företaget grundades av bröderna Peter och Thomas Holm och de har så lång som 60 års erfarenhet av att installera, reparera och serva hissar i Dalarna och Gävleborg.

Den kompetensen gäller alla som arbetar här. Alla våra hissmontörer, installatörer och reparatörer har en lång och gedigen erfarenhet av hissbranschen vilket är nödvändigt när vi bygger och servar hissar. Det finns nämligen så många olika slags hissar och det gäller att vi kan bygga och åtgärda de hissar som vi anlitas för.

Många nöjda kunder

Bland våra kunder finns det flera landsting, kommuner, fastighetsbolag, företag, industrier och BRF:er som alla antingen behöver installera nya hissar, behöver nödvändig hisservice eller vill att vi moderniserar hissarna åt dem.

I Dalarna finns vårt huvudkontor, närmare bestämt utanför Borlänge, i Pusselbo och på Älvängsgatan 3. Vi vänder oss till hela Dalarna och Gävleborg, till städer såsom Borlänge, Falun, Hedemora och Ludvika i Dalarna. I Gävleborg vänder vi oss till företag, fastighetsbolag och BRF:er i Sandviken, Gävle, Hudiksvall och Söderhamn. Vi är både byggarbetare med specialitet för hissbygge och är även reparatörer, hantverkare och tekniker och kan på så sätt erbjuda service, underhåll och reparationer av hissar. Framför allt kan vi erbjuda totalentreprenad inom hissbygge och installera nya hissar.

Ta kontakt och berätta om ni behöver hisservice, modernisering av hissar eller önskar hissjour.

Hissdelen


Älvnäsvägen 3
781 69 Borlänge

024-334 30 02

[javascript protected email address]

556847-9918


Hissar

Hisservice

Modernisering


logo-image

Om Oss

Vi bygger hissinstallationer - allt från färdiga hissar till hisservice och reservdelar!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Hissdelen

Org nr: 556847-9918
Älvnäsvägen 3
781 69 Borlänge
Tel: 024-334 30 02

Hitta hit